Coaching

Ik begeleid mensen die het zichzelf makkelijker willen maken in het leven. Mijn overtuiging is dat iedereen kan veranderen en dat, dat het beste gaat op de manier die bij jou past. Ik maak mensen bewust van onbewuste patronen die nu niet meer helpend zijn en geef inzicht hoe je deze zou kunnen veranderen.
Coaching kan worden ingezet wanneer je in je werk of privéleven in situaties terecht komt waarmee je minder makkelijk uit de voeten kunt.
Als coach vind je in mij een open, eerlijke en integere professional die een spiegel durft voor te houden en direct durft te zijn. In de coaching richt ik me voornamelijk op het nu én de toekomst met oog voor het verleden. Als je de dingen blijft doen zoals je ze altijd deed, zal je blijven krijgen wat je altijd kreeg. In een coachingstraject zullen we daarom op zoek gaan naar nieuwe inzichten die je kunt gebruiken om situaties beter aan te kunnen.
Een coachingstraject is altijd maatwerk omdat ieder mens uniek is. De coaching start met een vraag die we met elkaar helder maken zodat we weten wat er bereikt gaat worden. Belangrijk is dat we elkaar vinden in een coachingstraject omdat veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid belangrijk zijn om in vrijheid te werken aan verdere groei en ontwikkeling. In een intakegesprek kunnen we vaststellen of ik de juiste coach ben voor jou en zullen we verdere afspraken maken. Mijn werkwijze zal ik dan ook verder toelichten. Het doel van de coaching zullen we tijdens de coachsessies regelmatig evalueren.