Wat doe ik

Voor veel mensen is JENZS de sleutel tot verder succes gebleken. Met die sleutel is er al veel afscheid genomen van oude, beperkende patronen en zijn er al veel nieuwe deuren geopend. Openingen, die uitnodigen tot het maken van nieuwe stappen. Stappen, die mensen in beweging zetten op weg naar wat je wel wil. Ik help graag mensen om in beweging te komen en de nieuwe wegen achter mogelijk nu nog gesloten deuren te ontdekken. Typerend voor wat ik doe zijn ook onderstaande uitspraken:
“Hij dringt snel door tot de kern en zet je in beweging”
“Hij zegt niet altijd wat je wil horen maar wel wat je wil weten”.
“Zijn rust en betrokkenheid zorgen ervoor dat je snel in vertrouwen dingen deelt”

Training

Mensen volgen een training om ergens nog beter in te worden, iets nieuws te leren en om zichzelf weer beter te leren kennen.
Ik geef trainingen die mensen werkelijk in beweging zetten. Ik werk passievol, in vertrouwen, met humor en zal veel dingen aanreiken waarover men nog eens na zal denken. In mijn trainingen staan de mensen centraal. Mijn trainingen hebben de juiste verdeling tussen voorbeelden, theorie en oefeningen. 


Coaching

Coaching komt veel voor en is zinvol. Het is goed om coaching in te zetten wanneer mensen of teams vast lopen of dreigen vast te lopen in de dingen die ze doen. De juiste coach kan er voor zorgen dat mensen in beweging komen en daardoor makkelijker doelen en resultaten bereiken.
Ik begeleid mensen in een werk- of privésituatie. Door anders naar een situatie en jezelf te kijken komt er inzicht. Dit inzicht geeft je de kans om belemmerende  patronen los te laten zodat er ruimte komt voor verandering. En veranderen kan iedereen.