WD4W maakt het duidelijk.

WD4W is een samenwerkingsverband tussen Maarten Grimberg en Jeroen van der Wulp. Wij zijn gespecialiseerd in het zichtbaar krijgen van knelpunten en verbeterpotentieel binnen organisaties. Dit doen we op een pragmatische en prettige manier die vaak ook direct leidt tot een meer plezierige samenwerking in teams.

Het zichtbaar krijgen doen we samen met medewerkers van de organisatie zodat kennis wordt opgebouwd daar waar het hoort; in de organisatie.
Het zichtbaar krijgen begint volgens ons met de veranderbehoefte helder krijgen en een definitie van de gewenste toestand. Daar kunnen wij bij helpen, maar het blijft uw vraag!
De methodiek die wij gebruiken richt zich erop om inzicht te geven in de (keten)processen binnen organisaties. “Wie doet nu wat, waar, wanneer en waarom”.
We kijken niet alleen naar de processen op papier, we hebben ook oog voor de processen tussen mensen. Er wordt ook zichtbaar wat er nu al goed werkt!
Onze aanpak biedt perspectief, vertrouwen en het gevoel van invloed en controle door het zetten van kleine stappen naar de gewenste situatie.

“Wij zijn van mening dat je pas echt iets kan veranderen, als je gezamenlijk en transparant erkent ….. dat wat er (mogelijk) is”.

WD4W maakt het duidelijk!

Communicatiewetenschappen, Bedrijfskunde, Lean Six Sigma Black Belt, NLP en Oplossingsgericht werken is een kleine greep uit de ervaringsgebieden van WD4W.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.