Wie ben ik

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Het is belangrijk dat je een begeleider, coach of trainer vindt die past bij jou en jouw situatie.

Mijn naam is Jeroen van der Wulp, jongste zoon, partner, en vader van twee zonen. Ik groeide op in Amsterdam en woon daar nog steeds. Dit heeft mij een dosis gezonde humor en realiteitszin gebracht.

Ik ben gepassioneerd bedrijfskundige, consultant, gecertificeerd coach en trainer in NLP en vervulde al veel verschillende rollen in een werkcontext. Van de werkvloer naar (project)manager tot Business Consultant. Sinds 2008 werk ik ook als coach en trainer. In mijn werk heb ik veel geleerd van succesvolle momenten en zeker net zoveel van de minder succesvolle. Met vallen en opstaan ben ik geworden wie ik nu ben.

Veel mensen die ik tegenkom, maken het zichzelf onnodig moeilijk. Ik heb mezelf geschoold in het gedrag van mensen en hoe je dat kunt veranderen. Een blijvende interesse die mooie inzichten oplevert. Inzichten die ik gebruik bij de begeleiding en training van individuen en teams. Ik weet dat wanneer je leert van het verleden en open staat voor verandering, je in staat bent om ongewenste patronen te doorbreken. Het doorbreken van deze patronen levert veel nieuwe levensenergie op.

Ik streef ernaar om vanuit mijn eigen kracht, mijn weg te gaan in contact met de mensen om me heen.